Parkeervoordeelkaarten Roermond

Met de parkeervoordeelkaart kunt u als binnenstadondernemer uw klanten een extra voordeel aanbieden in de vorm van een uitrijkaart voor de gemeentelijke parkeergarages Kazerneplein en/of Stationspark (de kaart is dus niet geschikt voor de Q-park garages Roercenter en Oranjerie). 

Wij bestellen de parkeervoordeelkaart met een bepaalde ingangsdatum met een geldigheid van 1 jaar, daarom zien wij uw bestelling graag z.s.m. tegemoet.

Prijs
De parkeertarieven zijn per 1 januari 2021 veranderd, de parkeervoordeelkaart kost nu € 4,40,- per stuk incl. btw (€3,63 excl. btw) en is te bestellen bij een minimale afname van 25 kaarten per parkeergarage. De parkeervoordeelkaarten mogen niet voor een hoger bedrag dan bovengenoemd verkocht worden.

Bestelformulier
Het compleet ingevulde én ondertekende formulier ontvangen wij graag per e-mail retour via facturatie@weareroermond.com of per post (Stichting Citymanagement Roermond, Postbus 244, 6040 AE Roermond).
U ontvangt dan per mail een bevestiging van uw bestelling en de factuur. Na ontvangst van uw betaling, bezorgen wij persoonlijk uw bestelde parkeervoordeelkaarten.

Heeft u nog vragen over de parkeervoordeelkaarten? Neem dan contact op met winkelstraatmanager Ferd Geerlings via ferd@weareroermond.com of 06 – 211 772 84.